Krhki nohti, ki se kar naprej lomijo? Razcepljene konice in lasje? Težave z izpadanjem las? Ali pa nezadovoljstvo z videzom nohtov? Vse našteto lahko popravi Novelius Medical Hydro Collagen, izdelek, ki deluje z izjemno učinkovitostjo tako na lase kot na nohte, saj oboje okrepi in naredi močnejše na popolnoma naraven način. Hkrati pa s tem izboljša tudi videz las in nohtov ter poskrbi za to, da jim povrne njihovo naravno lepoto.

Niste zadovoljni z videzom vaših las?

Če niste zadovoljni z videzom vaših las, si lahko pomagate z izdelkom Novelius Medical Hydro Collagen. Omenjeni izdelek, ki ga lahko kupite na spletu, namreč vsebuje točno tiste snovi, ki jih vaši lasje potrebujejo in lasem tako pomaga do boljšega izgleda. Okrepi jih namreč z beljakovinami, ki so nujne za izboljšanje njihove strukture. Zaradi tega bodo vaši lasje postali:

  • močnejši,
  • lepši,
  • veliko bolj gosti.

Hkrati pa se na tak način lahko rešite tudi težav z izpadanjem las, saj omenjeni izdelek ne vpliva samo na lase same, ampak predvsem na lasne korenine, saj slednje z njegovo pomočjo dobijo hranilne snovi, ki jih potrebujejo. Hkrati pa pospeši tudi rast las in te naredi veliko gostejše. Na tak način lahko dosežete izjemen videz las, jih okrepite, naredite lepše, močnejše in bolj goste, s tem pa poskrbite tudi za lepšo pričesko.

Bi želeli imeti močnejše in lepše nohte?

Novelius Medical Hydro Collagen pa ne vpliva le na lase, ampak tudi na nohte. Veliko ljudi ima težave z nohti, ki so zelo krhki, se lomijo, cepijo ali niso najlepšega videza. Nekateri zato svoje naravne nohte prekrivajo z umetnimi, drugi se nenehno trudijo za to, da bi si jih uredili ali okrepili, a zgolj nega za to ni dovolj – treba je nohtom nuditi snovi, ki jih ti potrebujejo.

Zaradi tega je zelo pomembno, kaj jemo, saj nohti za to, da ostanejo trdni in močni, potrebujejo določene hranilne snovi, minerale in vitamine. Med ljudmi tako lahko velikokrat slišite, da je za lepše nohte treba jesti veliko solate in druge zelenjave ter sadja ter piti dovolj tekočine, kar vsekakor drži. Manj znano dejstvo pa je, da na trdnost nohtov in njihov videz močno vplivajo tudi beljakovine. In prav te se nahajajo znotraj izdelka Novelius Medical Hydro Collagen, ki tako lahko poskrbi za močnejše in lepše nohte na naraven način.