Vaše stranke bo najbolj prepričala hitro odzivna in dinamična spletna trgovina z enostavnim in varnim načinom plačevanja. Stranke sumljive spletne trgovine z dolgotrajnim plačilnim procesom hitro odvrnejo. Svoj promet boste lažje nadzorovali in povečali z implementacijo magento modulov.

Karakteristike odlične spletne trgovine

Spletna trgovina je odlična in uporabniku prijazna tedaj, ko celoten proces nakupa poteka hitro in le v nekaj korakih. Kupec ima zelo malo potrpljenja za postopek nakupa prek spleta, zato mora biti proces plačila čim bolj enostaven in razumljiv. Istočasno po zaključku nakupa morate vi nemudoma dobiti potrdilo. Kupne navade vaših strank boste najlažje analizirali z Google Analyticsom. Magento moduli so tisti, ki združujejo vse našteto in vam olajšajo nadzor nad vsemi transakcijami vaše spletne trgovine. Izmenjava podatkov med spletno trgovino, računovodskim programom in programom za dostavno službo poteka simultano.

Pomembno je, da ohranite pozornost kupca

Magento je odprtokodni sistem z velikim številom različnih modulov, ki vam zagotavljajo številne možnosti prilagajanja in razširitve funkcionalnosti trgovine. Moduli predstavljajo raznolikost delovanja vaše spletne trgovine, pri čemer je posamezne funkcije možno prilagoditi glede na potrebe in zahteve posameznega trgovca ter navad kupcev. Zagotavljajo vam tudi, da kupec nakup izvede hitro in enostavno, brez dodatnih komplikacij in nejasnosti. Izjemno pomembno je, da kupec opravi nakup v vaši trgovini in ne odide na konkurenčno stran.

Celoten razpon funkcionalnosti modulov

Magento moduli omogočajo različne načine plačevanja za izdelke. Kupec ni več primoran plačevati prek UPN naloga, temveč lahko nakup opravi kar z bančno kartico, prek PayPala in podobno. Posamezna pojavna okna vaše kupce opozarjajo o dodatnih možnostih in posebnostih. Stranke imajo tudi možnost plačila v enem koraku s hitro košarico, kjer je nakup izveden z nekaj kliki. Vašo spletno trgovino lahko enostavno povežete tudi z računovodskim programom in s programom za vašo dostavno službo. Na ta način preprečite dvojno opravljanje dela in odpravite morebitne nejasnosti.