Ste se kdaj znašli v situaciji, ko ste potrebovali nasvet ali pomoč, pa niste imeli časa čakati na prijatelja, partnerja, sorodnika ali drugega zaupnika, ki vam običajno pomaga z nasveti? Zakaj se ne bi odločili za sms vedeževanje? Sms vedeževanje poskrbi, da so odgovori hitro na dlani, ne da bi bilo potrebno čakati na dolge razlage in sodelovati pri dolgem razmišljanju. In poleg tega je sms vedeževanje tudi povsem enostavno in praktično. Enostavno napišete vprašanje, za katerega želite odgovor, in prejeli ga boste – brez komplikacij!

Kdaj je sms vedeževanje najbolj uspešno? Pri sms vedeževanju ne velja spraševati vprašanj tipa »ali bom našla ljubezen«,«kako kaže pri mojem zdravju« in podobno, saj so to preveč široke oziroma premalo skonstruirane in specifične stvari, da bi bilo nanje mogoče odgovoriti. Sms vedeževanje zahteva povsem konkretna vprašanja, saj so tako lahko tudi odgovori najbolj konkretni. Če prejmete odgovor na široko zastavljeno tematiko, si ga lahko interpretirate na mnogo različnih načinov. Če enak odgovor prejmete pri povsem specifičnem in natančnem vprašanju, pa seveda ne bo nobenega dvoma, kako ga razumeti – ne morete zgrešiti.

Sms vedeževanje torej ponuja hitre in konkretne odgovore. V čem se potem razlikuje od vedeževanja po telefonu? Pri telefonskem vedeževanju vlečete nit pogovora, torej lahko pri vprašanju postavljate podvprašanja, prosite vedeževalca za dodatno razlago in podobno. Sms vedeževanje pa ne omogoča niti pogovora, saj je vsako sporočilo samostojno in morda celo ne pride do istega vedeževalca. To pomeni, da je sms vedeževanje namenjeno zgolj temu, da na eno vprašanje prejmete en odgovor. Ko napišete naslednje sporočilo, gre spet za povsem novo vprašanje, pri katerem se povezave s prejšnjim sporočilom ne ustvarja.

Komu je namenjeno sms vedeževanje? Pravzaprav vsem, ki potrebujejo pomoč in nasvet pri svojih odločitvah, in to čim prej. Včasih je pošiljanje vprašanja preko sms sporočila tudi edina možna stvar – nismo namreč vedno v situaciji, ko lahko vedeževalca pokličemo in se z njim pogovorimo, sporočilo pa je mogoče napisati tako rekoč kadar koli in kjer koli.