6Razumemo lahko, da je nakupovanje jaken in čevljev veliko bolj zabavno, kot nakupovanje moških hlač, toda vseeno je neverjetno, koliko veliko moških spregleda pomen dobro krojenih moških hlač, ki se lepo prilegajo nogam in k postavi. Pameten nakup hlač se vam lahko zelo dobro obrestuje, medtem ko lahko slab nakup v trenutku pokvari celoten videz, čeprav so lahko drugi kosi oblačil zelo stilski.

Seveda so najlažja odločitev črne kavbojke, ozkega kroja. Toda zakaj ne bi poskusili še kakšnega druge kroja in malce spremenili vaš stil ter odkrili kakšno drugo kombinacijo oblačil, ki vam bo mogoče bolje pristajala?
Žametne hlače. Nekoč striktno stil profesorjev s fakultet za književnost, toda gre za enega najbolj zanimivih materialov, ki ga lahko oblečete nase. Če jih oblečemo pravilno, lahko ustvarimo zelo izstopajoč styling. Še posebej v kombinaciji z rjavimi gležnarji in puloverjem, za bolj vsakdanji videz, ali pa s suknjičem in kravato za bolj posloven videz.

Volnene hlače. Še en stil hlač ki nam dopušča veliko raznolikosti in vsakemu stylingu doda kanček pariške mode. Lahko jih nosimo za bolj poslovne priložnosti, so pa primerne tudi za vsakodnevne aktivnosti.
Zavihane ‘chino’ hlače. Gre za hlače kavnih linij in ravnega kroja. Če jih v spodnjem delu še nekoliko privihamo in jih kombiniramo usnjenimi gležnarji, ali pa navadnimi supergami, ustvarimo zelo moderen videz.

Med toliko možnimi opcijami in različnimi stili, ki pristajajo vsaki postavi, bi bil greh, da bi nosili vedno en in isti stil hlač. Znebite se dolgočasnih ozkih kavbojk, poglejte še po drugih policah trgovin in lahko boste svojo stil ponesli na višjo raven. Prav zato je na spletni strani www.benn.si na voljo spletna trgovina, kjer lahko izbirate med različnimi stili moških hlač. Izbirate lahko tudi med drugimi kosi oblačil.