Portal Zaposlitev.info nudi široko izbiro zaposlitvenih možnosti za iskalce zaposlitve. Je eden največjih zaposlitvenih portalov v Sloveniji in je v hitri rasti, tako da bo verjetno kmalu postal največji zaposlitveni portal v Sloveniji.

Na portalu najdete zaposlitve iz vseh mogočih področji, od enostavnih del, kot so delo v proizvodnji, čiščenje, pomoč na kmetiji, do del v administraciji, zdravstvu, mnogo del za tehnične kadre, možnosti za ekonomiste in mnoga druga področja.

Trenutno je na trgu veliko povpraševanje po tehničnih kadrih. Tu mislimo predvsem na CNC operaterje, varilce, mizarje, kamnoseke, lesarje, strojnike, elektrotehnike in elektroinštalaterje, tudi dela za monterje. To je odraz tega, da se mlajše generacije vse preveč odločajo za splošno srednješolsko izobrazbo in študij, ni pa ljudi ki bi dejansko kaj delali. Vsi tej kadri z lahkoto najdejo zaposlitev tako v domovini, kot v tujini, predvsem v nemško govorečih državah. Na Zaposlitev.info je prijavljenih veliko iskalcev delovne sile, ki omogočajo zaposlitev v tujini, za dobro plačilo.

Naslednje perspektivno področje je zdravstvo. Veliko povpraševanje, predvsem za delo v tujini je po bolničarjih in negovalcih za delo v domovih za starejše in v bolnišnicah. Vedno več se odpira tudi delovnih mest za fizioterapevte, saj se evropsko prebivalstvo stara. Zato za ta poklic predvidevamo še dodatno rast povpraševanja. Kod vselej so med iskanimi tudi zdravniki in zobozdravniki, ki si v tujini lahko obetajo odlično plačilo.

Zaradi vedno večje povezanosti gospodarstva in industrije je v Evropi vedno večje povpraševanje tudi voznikih, predvsem težkih tovornjakov za mednarodni promet. Zaenkrat se zaposluje veliko kadrov iz republik bivše Jugoslavije, ker pri nas voznikov ni dovolj. Zato je odločitev za opravljanje  izpita za tovornjak pot do sigurne zaposlitve.

Če se najdete v zgoraj naštetem in spadate med deficitarne kadre, imate možnost, da lahko najdete delo kjerkoli in kadarkoli, da pa boste pri tem uspešnejši pa si pomagajte s spletnim portalom Zaposlitev.info in najdite zaposlitev svojih sanj!