Kako najbolj učinkovito pakirati ali transportirati razsuti tovor? Danes s tem ni posebnih težav, saj obstaja big bag vreča, ki predstavlja najbolj učinkovito rešitev za pakiranje in transport razsutega tovora. Tega je vanjo tudi enostavno pakirati, pa tudi razpakirati, zaradi česar celoten postopek nikakor ni zamuden. Poleg tega pa se takšne vreče primerne za večkratno uporabo, saj so narejene iz robustnega in zelo trpežnega materiala, ki se ne uniči kar tako. To pomeni, da so tudi zelo ekonomične, saj jih lahko uporabljate vedno znova.

Super rešitev za pakiranje

Big bag vreča je zelo priročna embalaža, ki se jo uporablja za pakiranje, prenašanje in prevažanje razsutega ali kakšne druge vrste tovora. Včasih je pri razsutem tovoru problem že v tem, kako ga na najhitrejši in najbolj enostaven način premakniti z enega konca skladišča na drugega. V tem primeru je to najlažje storiti, če se uporabi big bag vreča, ki se jo enostavno napolni, premika in izprazni kar s pomočjo viličarja. Ko je polna, je namreč zelo težka, zato je to najbolj enostaven način.

Material, iz katerega so narejene, prenese tudi visoke obremenitve, zato lahko vanje brez kakršnih koli težav pakirate tudi tovor z zelo veliko težo. Zaradi tega so praktično univerzalna rešitev za pakiranje vseh vrst tovora. Vreče imajo tudi posebne ročaje, ki omogočajo, da jih z viličarjem zlahka dvignemo oziroma prenesemo kam drugam. Ročaji so lahko nanje pritrjeni na različne načine – ob straneh, na vogalih itd., odvisno od vaših potreb in vrste tovora. Celoten postopek je tako zelo preprost, predvsem pa vzame kar se da minimalno časa.

Primerne tudi za daljše skladiščenje

Prav pridejo tudi v primeru, če bi radi nek tovor skladiščili dalj časa. Takšne vreče so namreč odlična rešitev tudi za skladiščenje. Poleg tega pa vam omogočajo tudi zelo dober izkoristek prostora, saj jih lahko nalagate oziroma shranjujete tudi naloženo eno na drugi. Tako lahko z njimi dodobra zapolnite svoje skladišče in izkoristite res vsak centimeter v njem. Skladišče bo tako napolnjeno do zadnjega kotička, kar pomeni, da boste vanj lahko spravili več, kot če bi se odločili za kakšno drugo vrsto embalaže.