Beljenje zob je zelo zaželen poseg, ki se ga velikokrat omenja skupaj z obiskom zobozdravnika, saj si vsi želimo lepega nasmeha, vendar je na žalost kar precej drago. O ceni beljenja zob še nismo govorili, pa vendar je potrebno poznati vsa dejstva, da se lahko na koncu odločimo ali se nam poseg izplača in ali so za odtenek ali dva bolj arja.

Obstaja več načinov in tretmajev beljenja zob, ki se razlikujejo tako po učinku, kot tudi po ceni. Sigurno so cenovno najbolj ugodni in dostopni tretmaji, ki jih lahko izvedete sami doma. Taki tretmaji vas bodo stali okoli 40€, če vam je pa tudi to preveč, pa lahko enostavno kupite zobno pasto z belilnim učinkom za samo 5€. Za okoli 20€ si lahko omislite čopič, s katerim direktno na zobe nanesete vodikov peroksid. Seveda velja, da so te cenejši tretmaji tudi manj učinkoviti, če želite res lepih in belih zob, boste morali k strokovnjaku in za tretma odšteti malo več denarja. Koliko?

Za res vrhunsko storitev, se odpravite do zobozdravnika. Vsak zobozdravnik ima svojo ceno za poseg, se pa cene v Sloveniji gibljejo med 300 in 1000€. Verjetno si mislite, da boste poiskali zobozdravnika, ki je najcenejši in to bo to. Vsekakor svetujem, da preverite vse izbrane zobozdravnike in poiščete mnenja strank. Če so stranke s posegom zadovoljne, boste najverjetneje tudi vi.