Čiščenje s suhim ledom boljša rešitev od pleskanja
Samo čiščenje s suhim ledom je zelo učinkovito in tudi zelo priljubljeno, saj je veliko bolj enostavno in tudi bolj ugodno od samega pleskanja. Suhi led je ogljikov dioksid v trdem agregatnem stanju, ki se ob stiku z površino spremeni v plinsko stanje in za sabo pusti le odstranjeno umazanijo, ki jo je potrebno očistiti. Z njim je mogoče očistiti opeke, stroje, les, beton in še veliko drugih zadev, ki jih prej niste mogli popolnoma očistiti. Suhi led prodre v nedosegljiva mesta in odstrani še tako trdovratne madeže, za katere si niste niti predstavljali, da jih je mogoče odstraniti. Stroje je mogoče očistiti, kljub njihovem delovanju, saj je tako učinkovitost ob višjih temperaturah še večja. Za čiščenje s suhim ledom pa bo poskrbela ekipa na terenu, ki vam omogoča, da bo samo čiščenje hitro, učinkovito in seveda popolnoma neškodljivo.

Čiščenje s suhim ledom popolnoma neškodljivo
Čiščenje s suhim ledom si lahko privoščijo tudi prehrambne industrije, saj je popolnoma neškodljiv tako za ljudi, kot za samo okolje. Je nevnetljiv in tudi onemogoča, da se ob samem čiščenju ne more poškodovati nobena površina. Je izredno čist, za seboj ne pušča nečistoč in je izredno priljubljen tudi v industriji s formacijo.

Za kaj vse se uporablja čiščenje s suhim ledom?
Čiščenje s suhim ledom vam omogoča čistočo na raznih strojih, v vaših kleteh, opekah, lesu, betonu in seveda tudi čistočo po samem požaru. Za vse kar ste si do sedaj predstavljali, da se ne da očistiti, je vsekakor mogoče. Suhi led odstrani popolnoma vsako umazanijo, ki jo želite odstraniti in to na zelo hiter in enostaven način. Čiščenje s suhim ledom pa je najbolj priljubljena v industrijah, kjer je veliko strojev in si zaradi čiščenja le teh, ne želijo ustaviti proizvodnje, kajti očistijo jih lahko tudi, če ti delujejo.