Last minute letalske karte si lahko že danes rezervirate na spletu. Vse kar potrebujete je nekaj sreče in že naslednji teden lahko letite v eksotiko našega planeta.

Zagotovo ste že dobili klic od svojega partnerja ali partnerke, ki ji ne drugi strani bil ves histeričen. Tako histeričen, da niti izustiti ni mogel, tistega zaradi česa vas je poklical. Najprej naj povemo, da upamo, da se vam je to zgodilo v primeru, ki bo predstavljen v nadaljevanju.

Tako kot vsak dan, ste tudi ta dan bili v službi. Nič presenetljivega. Nakar vam je zazvonil telefon, in vi ste na zaslonu zagledali sliko vaše boljše polovice. Verjetno ste si mislili, da boste vendarle vi tisti, ki bo moral opraviti njemu pripisano delo. Zato se oglasite z izdihom v glasu in že na pol pripravljenim odgovorom: «Da, bom jaz pobrala otroke po službi«. Torej tisto, kar je bilo naročeno vašemu življenjskem sopotniku.

Pa vendar ste okameneli. Vaš partner nekaj kriči v slušalko. Vse kar slišite je šumenje in »…last minute letalske karte«. Vi se v tistem trenutku ne morete zbrati. Enostavno se vam zdi neverjetno kaj vam govori. Skoraj vam že telefon pade na tla. Rahlo bledi postanete, morate se usesti. Sodelavci vas opazujejo in se bojijo za vaše stanje. Nakar se vam v trenutku na obrazu nariše nasmešek. Ogromen nasmešek. Tedaj si tudi sodelavci oddahnejo. In vse kar rečete, predno odložite telefon, je »Da! Z največjim veseljem! Komaj čakam!«

Vsi v službi vas takoj, ko prenehate s pogovorom, pričnejo oblegati z vprašanji, kdo je bil in kaj se je zgodilo. Vse kar vi rečete, pa je zgolj ena beseda. Bali. Odhajate na dopust. In to že naslednji teden. Vaš dragi je po neverjetno nizki ceni rezerviral karte za nepozabno doživetje v samem raju. Med tem, ko ste vi delali, je on, brskal po internetu in odkril neverjetne cene letalskih kart. Last minute letalske karte za Bali. Tako ugodno, da je cena skoraj brezplačna.