V prvi vrsti je treba poudariti, da gre za naraven izdelek, saj vsebuje zgolj naravno snov (beljakovino), ki je tudi sicer prisotna v sklepih oziroma sklepnem hrustancu in veznem tkivu. Kako deluje naravni kolagen za sklepe in zakaj bi ga sploh jemali? Z jemanjem tega izdelka tako telo oskrbimo s snovjo, ki jo potrebuje za to, da lahko ohranjamo sklepe zdrave, gibljive in čim bolj vitalne na dolgi rok.

Upočasnjevanje in preprečevanje starostnih sprememb

Naravni kolagen za sklepe omogoča lažje gibanje ne glede na starost ali siceršnjo fizično kondicijo. Na nek način bi lahko rekli, da preprečuje starostne procese, ki sicer doletijo vsakega od nas. Popolnoma teh procesov sicer ni moč preprečiti, zagotovo pa jih je mogoče ublažiti. Zaradi tega je takšen izdelek smiselno jemati že preventivno, preden se sploh pojavijo kakršne koli težave, lahko pa ga jemljemo tudi takrat, ko se težave že pojavijo. S tem preprečimo, da bi težave še napredovale in postale hujše ali celo neobvladljive.

Aktivne učinkovine za lažje gibanje

Aktivne učinkovine, ki so prisotne v tem 100 % naravnem dodatku oziroma izdelku sicer ne morejo delati čudežev, vendar lahko močno olajšajo starostne in druge težave s koleni, kolki, rameni in drugimi deli telesa. Jemanje je tako priporočljivo za različne skupine ljudi, od starejših do zelo fizično aktivnih ljudi in športnikov, ki s svojo dejavnostjo vsakodnevno močno obremenjujejo svoje sklepe.

Na tak način namreč lahko tem omogočijo boljšo regeneracijo oziroma preprečijo raven njihove obrabe ter tako pomagajo ohraniti njihovo gibljivost, prožnost in elastičnost. Zaradi teh učinkov je zelo primeren tudi za vse, ki se soočajo s poškodbami ali so imeli operacijo, saj je na tak način možno močno pospešiti rehabilitacijo in poskrbeti, da bo ta res uspešna.

Izberite najbolj učinkovit izdelek na tržišču

Za še večjo učinkovitost pa se vam ta naravni dodatek splača kupiti v hidrolizirani obliki oziroma v obliki majhnih delcev, ki se zaradi svoje majhnosti še bolje absorbirajo v telo in tako dajejo še boljše rezultate. Točno to je tudi razlog, da hidrokolagen Novelius Medical velja za enega najbolj učinkovitih izdelkov, ki se uporabljajo v ta namen.