Otroški vozički so nepogrešljiv del starševski potrebščin, s katerimi vzgajajo svojega malčka. Izbira je zahtevna in odgovorna, saj si nihče noče otroka prikrajšati za brezskrbne otroške dni. Ponudba je pestra, zagotovo bodo starši v ponudbi našli najboljše zase in svojega nadobudneža.

Zahteve staršev o tem kakšni naj bodo otroški vozički so različni. Mnogi starši prisegajo na najboljše za svojega otroka, pri tem nočejo sklepati kompromisov. Takšnim staršem so najboljša izbira visokokakovostni in vrhunski vozički, kateri se bodo dobro obnesli na različnih področjih. Vrhunski vozički se tako lahko obnesejo v mestnih središčih, v gneči in vrvežu, kot tudi izven urejenih poti. Dobra in premišljena konstrukcija bo zmogla prenesti tako lahkotnost sprehoda skozi park, kot tudi vse ovire, ki jih predstavlja mesto, toliko bolj pa izven mestni svet predvsem na neurejenih podlagah. Pri najboljšem si starši zagotovo željo tudi voziček po svojih merah in zahtevah, ob tem bo na preizkusu tako prodajalec kot proizvajalec. Zahtevni starši in kupci zahtevajo mnogo različnih funkcij, oblik, ter drugih individualno pogojenih dodatkov. Kakovostni otroški vozički morajo tudi trajati skozi čas in prenesti napore, ki jih prenaša otroštvo ne le enega, ampak več otrok. Ob tem se zahtevni kupci zavedajo in želijo, da bo tudi skozi čas tako trgovina, kot proizvajalec nudil vse, kar se v življenjski dobi kakovostnega vozička pričakuje.

Raznovrstnost in pestrost zahtevni kupci iščejo tudi v mnogih uporabnih lastnostih, saj ne želijo, da bi se nakup v višjem cenovnem razredu spremenil v razočaranje. Mnogi proizvajalci tako nudijo vrsto dodatnih funkcij in možnost njihovega povečanja. Zelo važno za zahtevne kupce je, da se možnosti dodatnih in več funkcij ne nanaša le na obdobje kmalu po nakupu ampak tudi v nekoliko daljši prihodnosti. Takim zahtevam so primerni proizvajalci z daljšo tradicijo, ki že na samih izdelkih nudijo možnost združevanja ter zagotavljanja možnosti nakupa dodatkov skozi daljše obdobje. Poleg tega, da bodo takšni starši zahtevali trajen voziček za več generacij otrok, bodo v enaki meri zahtevali večjo uporabnost za enega samega otroka. Temu primerno se v ponudbi otroških trgovin najdejo otroški vozički, ki nudijo varno, udobno in zanesljivo uporabo v različnih obdobjih otroka. Tako se bodo dobro obnesli v začetnih oziroma prvih mesecih po rojstvu ter temu primerni teži, z dodatki pa tudi v kasnejših obdobjih otrokovega odraščanja ter njemu primerni teži.

Dobre otroške trgovine zahtevnim kupcem nudi tudi ogled in preizkus, saj se določene dobre lastnosti, ki jih otroški vozički imajo, pokažejo predvsem v praksi oziroma uporabi.