V tem članku vam bom na kratko predstavil vse prednosti in ugodnost, ki jih prejmete samo v primeru, da se odločite za celovito prenovo spletne strani. Za začetek bi rad omenil, da boste s prenovo oziroma osvežitvijo dosegli same pozitivne rezultate.

Po pregledu vaše spletne strani vam pripravimo točno ponudbo za izdelavo popolnoma nove spletne strani, ki bo navdušila prav vsakega obiskovalca da, si ogleda še več vaših infofmacij. Seveda uredimo popolno uporabniško izkušnjo, ki vam bo zagotovila popolni prodajni proces, ki bo predvsem hiter in enostaven za prav vsakega uporabnika.

Kaj vam bomo moral poslati za prenovo strani?
Z vaše strani potrebujemo samo povezavo na spletno srtran, ki jo želite prenoviti – za vse ostalo pa bo poskrbelo podjetje Asplet d.o.o. oziroma Freshxdesign. Svetovalec vam bo pripravil točno ponjdbo glede na vaše potrebe in želje.

Le nekaj prednosti prenove:
– pridobite zaupanje obiskovalca
– pridobite nove obiskovalce
– pridobite nove stranke
– pridobite višje pozicije na Google
– prijazna podpora naročnikom
– svetovanje pri izvedbi
– veliko dodatnih ugodnosti

Od česa je odvisna cena izdelave
Za končno ceno vašega projekta vpliva kar nekaj dejavnikov oziroma vaših zahtev, ciljev. Močno vam priporočamo, da pred prenovo sporočite vse vaše želje, da vam bomk lahko glede spletnih strani ustrezno svetovali in vam predstavili ustrezne rešitve za odlične prodajne rezultate. Investicija se vam definitivno povrne v kratkem časovnem obdobju.

Želite, da vam mi pripravimo prodajno usmerjene vsebine?
Z veseljem bomo poskrbeli tudi za ta korak s pomočjo vaših odgovorov na naša vprašanja. Natančno bomo spoznali način vašega poslovanja in na spletno stran podali samo tiste informacije katere bodo vaši obiskovalci želeli videti ob kliku na rezultat iskanja. Prijetno in enostavno!

Kdaj lahko pričakujem nove stranke?
Stranke boste na začetku preko spleta pridobivali samo, če boste oglaševali na več načinov. Poleg oglaševanja pa je obvezno potrebno izvajati optimizacijo spletne strani, da boste na dolgi rok pridobili primerne pozicije, ki bodo na prvi strani iskalnika tudi ostale.