Za vse tiste, ki si želite odpraviti gubice na naraven način, vam svetujemo uporabo polžje kreme. Gre za lepotni trik, ki se ga poslužuje veliko hollywoodskih zvezdnic. Koža polža je namreč zelo podobna strukturi kože človeka, zato ima njegova sluz neverjeten učinek na regeneracijo človeške kože.

Kreme bo v trenutku izboljšala videz vaše kožo. Že v antični Grčiji so uporabljal zdrobljene polže in kislo mleko kot način, kako se znebiti vnetja na koži. Ponovno rojstvo uporabe polžje sline se je zgodilo ne tako dolgo nazaj, ko so kmetje, ki so obdelovali polže za francoski trg opazili, da je njihova koža vidno bolj gladka.

Seveda danes sluz secernirajo, da bi pridelali polžjo slino. Na takšen način polžem ne škodujemo, saj po postopku ti normalno živijo naprej. Ta vsebuje veliko naravnih antibiotikov, beljakovine in hranilnih snovi, kot so alantoin – z močnimi anestezijskimi in pomirjujočimi lastnostmi.

Zelo se priporoča uporaba kreme pri tistih ljudeh, ki imajo težave z občutljivo kožo, luskavico, brazgotinami ali krčnimi žilami. Krema se nanese na kožo v tankem sloju na očiščeno kožo enkrat do dvakrat dnevno. Že po enem mesecu vsakodnevne uporabe boste lahko videli rezultate.

Krema iz polžje sluzi vsebuje kolagen,ki je glavno vezivno tkivo kože, elastan, ki poskrbi, da je koža prožna in elastična, hialuronsko kislino, ki je izredno pomembna za kožo, saj omogoča hidratacijo, kar pripomore k čvrstosti kože in glikolno kislino, ki poskrbi za ustvarjanje novih celic. Skrivnost sluzi pa naj bi bil alantoin, saj naj bi obnavljal kožo, deloval proti draženju in odpravljal vnetja. Pomaga tudi pri celjenju brazgotin, modric in drugih poškodb kože. Vsebuje tudi viatamin C, B6 in A.

Ne zapravljajte torej gore denarja za botoks, ki ima le enkraten učinek, raje izberite bolj naraven način nege vaše kože, ki bo imel dolgotrajnejši učinek. Vaša koža bo sijoča, mladostna in brez gubic ter drugih nepravilnosti.