Ste lastnik novo zgrajenega objekta, ste pravkar kupili stanovanje in ga preurejate, ali pa ste se zgolj odločili, da boste stanovanje ali hišo v kateri živite malce preuredil?
Načinov kako lahko uredimo stanovanje ali hišo je prav gotovo veliko. Ampak vsi načini so lahko zaman, če ob prenovi ne namenimo pozornost našim oknom in senčilom.

Kakšno bo počutje znotraj objekta je predvsem odvisno od količine svetlobe, ki jo lahko spravimo v naše prostore, kjer se skozi dan največ zadržujemo. Koliko svetlobe bomo spustili v naše prostore, koliko privatnosti si bomo zagotovili v naši spalnici, dnevni sobi ali v kuhinji, je prav gotovo odvisno od senčil.
Ker pa je trg poln določenih produktov, je ključno da se za kakovostna senčila odločimo kar se da tehtno in preudarno. Ker se nam pri izbiri senčil poraja kar nekaj vprašanj, vprašanja kot so katera senčila naj izberemo, kakšne dimenzije naj pri tem upoštevamo, kakšne barve naj bodo senčila v določenih prostorih, iz kakšnega materiala naj bodo in podobno, je ključno da znamo poiskati ustreznega uporabnika, ki nam bo na vsa vprašanja znal odgovoriti in hkrati svetovati.

Zato je najbolje da izberete podjetje, ki ima tradicijo. Tradicijo kot jo ima podjetje Senčila Tehrol. Podjetje, ki je z več kot desetletno tradicijo, je opravilo že ogromno storitev in senčila so ena izmed “specialitet”.
Podjetje ponuja namestitev in uporabo tako notranjih kot zunanjih senčil. Slednja so predvsem pomembna zaradi izolacije. Po leti nam preprečujejo vdor svetlobe in posledično ohranjajo dnevni ali spalni prostor, kar se da ugoden za bivati, tudi v pasje vročih dnevih. Notranja senčila pa se predvsem uporabljajo kadar želimo doseči, kar se da lagoden občutek počutja znotraj prostora v katerem se zadržujemo. Za to pa lahko poskrbi pestra ponudba različnih barv in materialov.

Pomnimo pogled na svet iz našega udobnega naslonjača je lahko velikokrat lepši, če je okolica v kateri bivamo, kar se da udobna. Ne rečejo kar tako “Okno v svet”.