Če želite organizirati poslovno srečanje, sestanek ali dogodek oziroma izobraževanje, potem verjetno za to v svojem podjetju nimate dovolj prostora. V takšnih primerih je najem konferenčne dvorane Ljubljana odlična rešitev, še posebej, če izberete sodobno opremljeno dvorano na dobri in lahko dostopni lokaciji.

Na izbiro imate dvorane različnih velikosti, ki jih lahko izkoristite za različne poslovne in druge priložnosti. Zelo pomembno je tudi to, da se vse dvorane, ki so na voljo za najem, nahajajo na lokaciji, ki je blizu avtoceste, prav tako pa je pred objektom tudi veliko parkirišče, na katerem lahko tako vi kot vsi drugi udeleženci poslovnega dogodka brez težav brezplačno parkirajo.

Preden se odločite za najem konferenčne dvorane, si jo pojdite pogledat v živo oziroma si dobro poglejte fotografije tako, da si boste lahko čim bolj predstavljali sam potek dogodka in to, kako bi bilo najbolje razporediti povabljene, kje bodo predavatelji in podobno, seveda pa je za dobro izvedo dogodka zelo pomembna tudi tehnična opremljenost dvorane. Ne gre le za to, da mora imeti dvorana veliko platno in projektor oziroma tablo, temveč je zelo pomemben tudi hiter dostop do brezžičnega interneta, saj brez tega danes ne gre.

Poleg samih tehničnih lastnosti in dobre razporeditve, ki jo je možno tudi prilagoditi posameznemu dogodku, so pomembne tudi druge lastnosti, kot je na primer dovolj svetlobe in primerna temperatura v prostoru. V manjših dvoranah, v katere se nagnete veliko ljudi, hitro postane vroče, zato je pomembno, da ima takšna dvorana urejeno tudi zračenje oziroma da premore klimatsko napravo, ki poskrbi za hlajenje zraka, saj bo tako delo oziroma sama izvedba dogodka v dvorani bolj prijetna za vse udeležence.

Sam najem konferenčne dvorane pa lahko vsebuje tudi nekatere dodatne storitve, kot so na primer pogostitev ali sprejem pred dvorano. Vse to se lahko vključi v ceno najema, ki zato ne bo dosti višja, bodo pa vaše stranke z dogodkom gotovo bolj zadovoljne!