Travne rešetke so idealna rešitev za ureditev okolice! Z njimi namreč poskrbimo za utrditev terena, kar pomeni, da lahko na njem tudi hodimo, parkiramo itd., ne da bi poškodovali travno rušo, hkrati pa tudi za to, da odpadna oziroma meteorna voda skoznje enostavno odteče, tako kot bi odtekla skozi travo. Če torej na dvorišče namestite travne rešetke, vam ne bo treba urejati odvodnjavanja oziroma skrbeti, da meteorna voda ne bo imela kam ponikniti.

travne resetke Recyfix Green

Zakaj se odločiti za travne rešetke?

Za to obstaja veliko različnih razlogov, med katerimi so najpomembnejši naslednji:

  • inovativna in estetska rešitev,
  • naraven videz,
  • enostavno polaganje,
  • primerno za skoraj vse terene,
  • velika funkcionalnost,
  • voda lahko nemoteno odteče,
  • na tako utrjeni zelenici lahko tudi parkirate.

Odlična rešitev za zeleno parkirišče

Ali razmišljate o ureditvi parkirišča? Potrebujete prostor, kjer boste parkirali svoj avtomobil ali kjer bodo lahko parkirali vaši obiski? Na parceli nimate prav veliko prostora, zato bo treba za ureditev ustreznega parkirišča žrtvovati zelenico, kar pa vam sicer ni najbolj všeč, saj imate radi zelenje? Če ne bi radi uničili svoje zelenice samo zato, da boste na njenem mestu uredili parkirišče, vendar pa tega nujno potrebujete, potem se vam splača uporabiti travne rešetke. Na tak način imate lahko namreč zelenico in parkirišče v enem, kar je gotovo zelo funkcionalna in hkrati estetska rešitev.

travne resetke hauraton hr

Kje kupiti?

Če vas takšna rešitev zanima, potem vas gotovo zanima tudi, kje jo dobiti oziroma kje si lahko o tej rešitvi za ureditev okolice preberete več ter tako dobite vse potrebne tehnične informacije – dimenzije, način montaže, material itd.. Pravi naslov predstavlja podjetje Hauraton, ki nudi številne inovativne rešitve za odvodnjavanje tako za domača dvorišča kot za parkirišča, poslovne in javne ter vse druge površine. Znajo učinkovito poskrbeti za to, da meteorna ali odpadna voda varno odteče. Med drugim boste v njihovem prodajnem programu našli tudi travne rešetke, ki se jih splača bolj podrobno ogledati. Čeprav niso najbolje poznane, pa zagotovo predstavljajo zelo zanimivo možnost.