Pri izbiri dostavne službe za naše pakete, želimo zanesljivo, natančno in pravočasno dostavo. Ekspres dostava mora biti izvedena v vnaprej dogovorjenem roku. Pošiljka mora na končni cilj priti nepoškodovana.

Potek ekspres dostave pošiljk v Sloveniji in tujini

Ekspres dostava (http://www.kurircek.si/) pomeni dostavo paketov po Sloveniji v roku treh ali šestih ur. Ekspres dostava v tujino je odvisna od lokacije prejemnika in dogovora s pošiljateljem. Prevzem in dostava pošiljke sta odvisna od lokacije pošiljatelja in prejemnika. Velikost in teža pošiljke ne vplivata na dostavni čas. Vplivata zgolj na ceno poštnine. Ceno dostave izračunate na podlagi višine, širine, dolžine in teže v kilogramih.

Specializirane kurirske storitve na uradih

Ekspres dostava lahko vsebuje tudi kurirske storitve. Kurirji dostavijo vaše pisemske pošiljke, neembalirano blago, večje pakete in pošiljke. Kurirji prav tako za vas uredijo različne vrste dokumentacije na banki, davčnih uradih, sodišču, pri odvetnikih in notarjih in na različnih drugih uradih. Kurirska služba garantira zanesljivo dostavo tudi bolj občutljive in zaupne dokumentacije ter paketov.

Zaupanja vredna ekspres dostava

Dostavo pošiljk in paketov zaupajte le tisti dostavni službi, ki vam zagotavlja nemoteno, pravočasno in zanesljivo dostavo. Pomembno je, da se pošiljka med transportom ne poškoduje in pride na končni cilj v enakem stanju, kot je bila na začetku. Zaupanja vredna kurirska služba garantira tudi dostavo bančnih izpiskov in pošte za starejše posameznike. Vse dostave so strokovno izvedene, vsebina bančnih izpiskov in druge pošte pa je tajna in dostopna le prejemniku in pošiljatelju.

Jamstvo kakovosti storitev

Večina dostavnih služb ima jamstvo kakovosti svojih storitev. V jamstvo spada pravočasna, strokovna in zanesljiva dostava. Ekspres dostava mora biti izvedena z možnostjo vračila denarja, še posebej v primeru morebitne poškodbe pošiljke. Kurirji morajo biti strokovno usposobljeni in prijazni ter kot takšni zmožni pazljivega ravnanja z vašimi dragocenostmi. Občutljive pošiljke morajo biti vedno obravnavane pazljivo in skrbno. V nasprotnem primeru lahko zahtevate vračilo denarja ali prekinete proces dostave.