Iščete zaščitno steklo za Samsung Galaxy a5 2016? V nadaljevanju si preberite, kaj morate paziti pri nakupu:

 

  1. Kakovost – zagotovo mora biti na prvem mestu pri nakupu katerega koli izdelka kakovost, vendar pa pogosto ni tako, saj nas marsikdaj prepriča ugodna cena – naj ta ne bo edini kriterij za nakup, saj razlike v ceni med različnimi stekli spet niso tako zelo velike, pri kakovosti pa se teh nekaj evrov razlike lahko zelo pozna.

 

  1. Primernost za vaš model telefona – pomembno je, da kupite steklo za svoj model telefona. Če imate torej telefon Samsung Galaxy a5 2016, potem potrebujete steklo točno za ta model, saj se bo le tako steklo res prilegalo telefonu.

 

  1. Debelina stekla za telefon – zelo pomembno je tudi, kakšna je debelina stekla, saj lahko kupite stekla različnih debelin, kar vpliva tako na zaščito kot na to, koliko je steklo moteče med uporabo telefona.

 

  1. Trdnost stekla – še ena kategorija, ki je poleg same debeline stekla vsekakor zelo pomembna – steklo mora biti trdno in robustno, da omogoča čim boljšo zaščito.

 

  1. Vidnost zaslona pod steklom – steklo mora biti popolnoma prozorno, da omogoča čim boljšo vidnost vsebine na zaslonu vašega telefona.

 

  1. Občutljivost na dotik – pomembno je, da lahko kljub namestitvi stekla za zaščito telefona, le tega nemoteno uporabljate.

 

  1. Omogočanje funkcionalnosti telefona – namestitev stekla ne sme vplivati na spremembe v funkcionalnosti vašega telefona.

 

  1. Vidnost prstnih odtisov na steklu – na steklu se prstni odtisi ne smejo poznati.

 

  1. Vzdrževanje in čiščenje stekla – mora biti čim bolj preprosto.

 

  1. Stopnja zaščite telefona, ki jo steklo omogoča – steklo naj bi zaslon telefona zaščitilo ne le pred odrgninami, ampak tudi v primeru padca.

 

To so le nekatere stvari, na katere morate paziti pri nakupu, vsekakor pa vam priporočamo, da nakup opravite pri preverjenem trgovcu ter izberete najboljše, kar ponuja!