Hiša na ključ pomeni objekt, ki je zgrajen do zaključne faze in je kot tak že primeren za vselitev. V praksi to pomeni, da je hiša na zunaj končana, v njeni notranjosti so postavljene predelne stene, izdelani so prav vsi tlaki iz betona, prav tako so izdelane tudi talne in stenske obloge s primerno keramiko. V taki hiši je tudi že parket, končana so prav vsa slikopleskarska dela, napeljane so vse strojne in elektro inštalacije.

Hiša na ključ vsebuje še potrebno stavbno pohištvo, kamor se štejejo okna, vhodna in notranja vrata, notranje stopnice, vključena so tudi senčila, ograje, zunanje in notranje police. V ceno hiše pa ni vključena zunanja ureditev, notranja oprema in svetila. Opremljanje hiše na ključ je torej tudi del naše domene, pri kateri nam lahko prav tako pomagajo izkušeni mojstri.

Profesionalna pomoč za vrhunsko bivanje

Opremljanje hiše na ključ, ki je povezano z notranjo opremo ter svetili, je lahko zaupana tudi osebam, ki se s tem področjem profesionalno ukvarjajo. Za tako pomoč se lahko odločimo v primeru, ko sami res ne najdemo prave ideje, kam in kaj bi postavili na določena mesta.

Storitev opremljanje hiše na ključ se nahaja tudi na spletni strani podjetja, ki nam na zelo ugoden in hiter način lahko svetuje, kakšna notranja oprema in kakšna svetila so najbolj primerna za naš vrsto objekta. Pri tem bodo vsekakor upoštevane tudi naše želje in ideje, ki jih bomo morda dobivali ob tem, ko nam bodo vrhunski mojstri notranje opreme svetovali pri tej pomembni odločitvi.

Odlične ideje za vrhunski izgled našega doma

Potem ko je usposobljena ekipa poskrbela za opremljanje hiše na ključ, smo s storitvijo zelo zadovoljni. Zavedamo se, da nam osebno nikoli ne bi uspelo na dan privleči toliko idej, kaj vse lahko postavimo na določeno mesto in to z največjo možno mero okusa. Naš dom je sedaj v celoti popoln. Zadovoljni smo bili s ponudniki hiše na ključ, nadvse zadovoljni pa smo tudi z osebami, ki so našemu domu dale dušo in vrhunsko kakovostno bivanje, ki je še kako pomembno za naše življenje.