Hitrejša rast las je vsekakor mogoča! Vse, kar morate storiti za to, je le izbira pravega naravnega dodatka, ki bo poskrbel za to, da vam bodo lasje veliko hitreje rasli. Če imate kratke lase, pa bi si želeli dolge, je to rešitev za vas! Prav tako pa je rešitev za vse, ki jim lasje počasi rastejo ali imajo z njimi druge težave. S takšnim pripravkom se namreč lahko poveča tudi njihovo gostoto, jih okrepi in poskrbi, da bodo zdravi in močni. In vse to na naraven način!

Kako pospešiti rast las?

Rast las lahko pospešite na popolnoma naraven način! Pri tem vam lahko pomaga odličen in kakovosten naravni dodatek, ki ga lahko kupite na spletni strani holistic.si. Njihovi izdelki so pomagali že mnogim, zato bodo gotovo pomagali tudi vam in vašim lasem.

V bistvu vam ponujajo celo več različnih izdelkov v ta namen, s katerimi lahko resnično dosežete razliko, poleg samih izdelkov pa poznajo tudi veliko nasvetov, ki vam lahko pomagajo. Zato vam vsekakor svetujemo, da čim prej obiščete njihovo stran ter si preberete, kako si lahko pomagate pri vaših težavah. Na njihovi spletni strani boste namreč našli veliko uporabnih nasvetov in informacij, ki so pomagali že mnogim in lahko pomagajo tudi vam. Po želji pa se pri njih lahko naročite tudi na osebno svetovanje, kjer boste dobili svojim težavam individualno prilagojene nasvete.

Vitaminski in drugi dodatki zelo pomagajo

Če vas zanima, kako bi rast las lahko pospešili, potem lahko preizkusite različne dodatke, ki lahko pomagajo pri tem in vsekakor pozitivno vplivajo na lase. Nekateri med njimi pospešujejo njihovo rast, drugi preprečujejo njihovo izpadanje, spet tretji pa jih okrepijo in naredijo močnejše, bolj zdrave in lepše. Ti dodatki so:

  • kolagen,
  • železo,
  • vitamin A,
  • vitamin C,
  • vitamin B7 oziroma biotin,
  • vsi vitamini B kompleksa,
  • vitamin E,
  • konopljini proteini.

Poleg omenjenih dodatkov si lahko pomagate tudi s hrano, ki jih vsebuje, pa tudi tako, da opustite kajenje ter namesto alkoholnih pijač poskrbite za pitje čim večjih tekočin vode, saj je dobra hidriranost telesa zelo pomembna. Treba je skrbeti tudi za zdrav življenjski slog, kar je prav tako bistvenega pomena, nekateri pa si rast las izboljšajo tudi s pomočjo bioresonance, zato velja preizkusiti tudi to – še posebej, če bi bil vzrok težav lahko stres ali preobremenjenost z različnimi obveznostmi.