avtoličarstvo - priprava vozila na barvanje

Če želite, da je za vaš avto strokovno poskrbljeno, potem morate izbrati avtoličarstvo, ki svoje storitve opravlja na profesionalni ravni, pri tem pa sledi najnovejšim smernicam na tem področju. Prav tako pa je pomembno, da so pri svojem delu čim bolj natančni ter da znajo pripraviti barve, ki so enake kot originalna barva vašega vozila.

Katero avtoličarstvo izbrati?

Pri izbiri ustreznega ponudnika, ki bo za vas opravil avtoličarske storitve na vašem vozilu, je vsekakor pomembno:

  • da izberete ponudnika s čim več izkušnjami,
  • da izberete ponudnika, ki vam bo znal strokovno svetovati glede sanacije poškodbe ter slednjo tudi čim bolj uspešno in čim hitreje izvesti,
  • da je izbrani ponudnik natančen pri svojem delu ter tega kakovostno opravi,
  • da poiščete nekoga, ki vam za primerno ceno nudi čim več,
  • da se ponudnik pri svojem delu maksimalno potrudi,
  • da poiščete avtoličarstvo, ki zna poskrbeti za to, da bo vaš avto spet videti kot nov.

Strokovno odpravljanje vseh poškodb

Ne glede na to, ali je nekdo vaš avto poškodoval s ključi ali s kakšnim drugim ostrim predmetom, je prišlo do poškodb na karoseriji zaradi nesreče ali kakšnega drugega razloga – prav vsako poškodbo je možno odpraviti. V nekaterih primerih je dovolj avtoličarsko popravilo, v marsikaterem primeru pa je pred tem treba karoserijo še poklepati. Zaradi tega je dobro izbrati ponudnika, ki ponuja oboje ter ki lahko poskrbi za barvanje vseh delov avtomobila, ne le karoserije. Tako bo lahko celovito poskrbel za vaš avtomobil.

Povračilo škode pri zavarovalnici

Če ste imeli avto zavarovan za tisto, zaradi česar je nastala škoda, potem vam slednjo lahko povrne zavarovalnica. To se vam vsekakor splača izkoristiti oziroma se pozanimati, ali je to v vašem primeru možnosti. Zavarovalnica vam lahko za čas popravila plača tudi uporabo nadomestnega vozila, kar je še dodaten plus. Pri tem je pomembno, da za ličarske, kleparske ali druge storitve za popravilo škode, izberete ponudnika, ki vam bo pomagal tudi prijaviti škodo zavarovalnici oziroma bo opravil cenitev škode za vas.