Kot vam že ime pove bomo danes govorili o naravni kozmetiki Labelage. Kar vnašamo v naše telo in tudi na naše telo je zelo pomembno saj vpliva tako na naš izgled kot tudi na naše zdravje in zato je dobro, če nakupujemo čimbolj naravne izdelke. Čeprav mnogi ob besedi naravno pomislijo samo na naravno hrano pa je prav tako pomembna naravna kozmetika, ki jo uporabljamo saj se ta prek kože vpije v naše telo. Večina naravne kozmetike tako ne vsebuje sintetičnih dodatkov, alkohola in umetnih dišav. Nekateri sicer trdijo, da je alkohol dober za koži, vendar je dejstvo, da jo kar izsuši čeprav je naraven. Naravna kozmetika temelji na povezovanju naravnih sestavin ter sodobne znanosti, večina teh izdelkov pa je varna tudi za nosečnice, kar nemoremo ravno reči za vso kozmetiko L`abelage.

Problemi z kozmetiko se pojavljajo predvsem na občutljivi koži, taka koža je že tako nagnjena k raznim problemov, umetna kozmetika pa to stanje še poslabša. Naravna kozmetika je primerna in priporočljiva tako za tiste z občutljivo kot tudi normalno kožo.

Vendar bodite pozorni saj veliko izdelkov v svojih imenih vsebuje besede bio in eko, te pa so namenjene samo pospeševanju prodaje ter višanju cen izdelkov. Seveda ni potrebno zdaj na vrat na nos leteti v trgovino in vse vaše izdelke zamenjati za naravne in po nepotrebnem delati paniko, nekaterim običajna kozmetika ne povzroča težav, spet drugim pa povzroča krepke preglavice. Dejstvo je, da smo si ljudje različni in tako boste morali sami poiskati kar vam ustreza, v naslednjem odstavku pa vam bom dal nekaj napotkov pri izbiri kozmetike.

Naravna kozmetika naj bi vsebovala 100% naravne sestavine med temi pa bodo tudi izvlečki rastlin ne samo celotne sestavine. Preglejte tudi oznako in certifikate, saj le ti zagotavljajo kredibilnost produkta.

Nekatere trgovine se osredotočajo predvsem na prodajo naravne kozmetike in pripomočkov. Ena izmed takih trgovin je spletna trgovina VidaStudio. Omenjeno spletno trgovino odlikujejo kvalitetni izdelki priznanih blagovnih znamk in proizvajalcev ter pa ugodne in dostopne cene. V trgovini boste našli tako naravno kozmetiko, pripomočke za šport ter prehranske dodatke namenjene zmanjševanju stresa in utrujenosti ter izboljševanju splošnega počutja ter zdravja, probiotike, izdelke za hujšanje, izdelke za nosečnice, izdelke za otroke ter medicinske pripomočke, bio prehrano, energijske ter še mnoge druge izdelke. Najbolje, da obiščite spletno stran kjer boste našli cenik ter podrobne opise izdelkov in podrobna navodila za uporabo, našli boste tudi kontaktne podatke ter vse kar potrebujete vedeti. Pri nakupu nad 20€ vas čaka tudi brezplačna poštnina izdelke pa lahko plačate po predračunu, po povzetju ali pa prek kartice.