Velikokrat se zgodi, da visoka cena ni merilo za odličen in kvaliteten izdelek. A seveda so tu tudi izjeme. Ena izmed njih je prav gotovo Stokke. Ta severno evropska blagovna znamka, kjer so pogoji bistveno bolj surovi in neizprosni kot pri nas, slovi po izredno kvalitetnih, dovršenih in modnih izdelkih. Otroški vozički pa so njihovi paradni konji. Zasnovani in izdelani so za najbolj extremne pogoje kakor tudi za milejša podnebja, kot so na primer pri nas. Sam proizvajalec ponuja ob registraciji na njihovih straneh kar 3 letno garancijo, ker je v ponudbi otroške opreme bolj redkost kot pravilo. In če sestavni deli iz umetnih mas brez težav preživijo nekaj otrok na severu je to obdobje še bistveno daljše pri nas. Vsi namreč vemo, da so težava umetnih mas krhkost ob nizkih temperaturah.

Blagovna znamka Stokke trenutno izdeluje 4 različne otroške vozičke, ki zlahka prepričajo še tako zahtevne starše.

Stokke Trailz in Crusi

Zelo podobna otroška vozička, ki sta po videzu podobna našim »vsakdanjim« vozičkom, ki je dnevno srečujemo na naših ulicah. Imata zelo podobna ogrodja, ki so zelo robustna in brez težav kos vsem terenom. Je pa vidno, da je Trailz priromal izpod rok snovalcev kasneje kot Crusi. Pri Trailzu je omejeno nastavljivo teleskopsko roko nadomestil zglob na potisni ročici, ki omogoča bistveno večjo in boljšo nastavljivost kot teleskop. Na podlagi želja staršev pa je Trailz dobil še novo obutev, napihljive gume. Zaradi njih in še večjega končnega obsega koles je vožnja po makadamu, gozdni poti, ali ne nazadnje snežnih kupih še udobnejša za otroka in lažja za starše. Oba modela se namreč odlično obneseta tudi na neutrjenih površinah.

Stokke Scoot

Voziček Scoot je bistveno bolj minimalističnega izgleda in bo osvojil srca tistih mamic, ki iščejo robusten in trpežen voziček za vse terene, a s svojim videzom postavlja v ospredje otroka v vozičku in ne obratno. Mehke in tanke linije dajejo občutek, da nimate opravka z nekim vozičkom s katerim lahko zapeljete izven mestnih središč. Prednost vozička Scoot je tudi njegovo višje sedišče. Otroka lahko tako kar v vozičku postavite ob jedilno mizo in tako imate na poti vedno s sabo tudi priročen stolček za hranjenje.

Stokke Xplory

Otroški vozički, ki jih vsakodnevno videvamo na naših parkih in sprehajalnih poteh in so nam zaradi posebnega videza že zelo znani, se obračajo na ime Xplory. Raziskuj svet okoli sebe je bila ideja po kateri je bil Xplory zasnovan. Namenjen je vsem mamicam, ki želijo moden voziček, a je kljub temu uporaben in trpežen. Xplory preverjeno obrača poglede in zaradi svojih edinstvenih nastavljivosti vedno znova sproža pogovore o tem ali onem. Z vozičkom Xplory vam nikoli ne bo dolgčas.

Vsem vozičkom Stokke pa je skupna odlična kvaliteta uporabljenih materialov za oblazinjenje, ki navdušuje mamice z videzom in umirja otroka v njih. Izberite Stokke, ne bo vam žal.