Stenski grelniki za kopalnico Vigo so zasnovani zelo premišljeno in ekonomično iz prav vseh vidikov, zato so odlična rešitev za ogrevanje. Delujejo s pomočjo elektrike, ki velja za enega najčistejših in najbolj ekoloških virov, poleg tega pa jih odlikujejo tudi druge prednosti. Ne le, da imajo zelo funkcionalen dizajn, ampak jih odlikujeta tudi velika energetska učinkovitost in na sploh praktičnost tako pri uporabi kot pri montaži. Ta je nadvse enostavna in ne zahteva nobenih posebnih napeljav, ampak le priklop na elektriko.

Kvaliteta in zanesljivost

Gre za model radiatorja priznanega in uveljavljenega proizvajalca električnih grelcev Vigo, za katerega ste gotovo že slišali in pri katerem prav ničesar nikoli ne prepuščajo naključju. Dokaz za to je njihova velika zanesljivost, zaradi katere že nekaj časa ostajajo eden vodilnih proizvajalcev na tem področju, zato mu brez skrbi lahko zaupate tudi vi, saj boste z njihovimi radiatorji gotovo zadovoljni.

Enostavno sušenje brisač

Stenski grelniki za kopalnico Vigo so zasnovani ne le kot radiatorji, ampak tudi kot sušilniki. To pomeni, da niso namenjeni le ogrevanju, ampak lahko energijo, ki jo oddajo v prostor, izkoristite tudi za sušenje. Za to poskrbi odlično oblikovana zasnovana takšnih radiatorjev, saj imajo posebne prečke, na katere lahko enostavno obesite mokro perilo. V kopalnici je imeti tak sušilnik še posebej dobrodošlo, saj boste tako mokre brisače zlahka in hitro posušili, pri tem pa uporabili energijo, s katero ste ogreli prostor.

Velika energetska učinkovitost

Glavna prednost, ki jo imajo stenski grelniki za kopalnico Vigo, je poleg odličnega dizajna, ki je primeren tudi za zelo majhne prostore, ter ki omogoča tudi enostavno sušenje brisač, tudi energetska učinkovitost. Vigo je namreč znan predvsem po tem, da se trudi izdelati čim bolj varčne modele radiatorjev, ki bi za ogrevanje porabili kar se da malo energije. To jim odlično uspeva, zato njihovi radiatorji porabijo kar do 35 odstotkov manj električne energije, torej so zelo varčni.

Več o njih si lahko preberete na spletni strani silenos-grijanje.com.