Dobro je imeti avto, ki je čim bolj zanesljiv. Tako se lahko z njim vedno odpravite na brezskrbno vožnjo, na izlet, v službo, na počitnice ali kam drugam. Čeprav izberete zanesljivo znamko avtomobila, pa boste za brezskrbno vožnjo največ naredili tako, da boste poskrbeli tudi za njegovo redno vzdrževanje in servisiranje. Prav to pa vam omogoča Kia servis, kjer za vaš avto znajo zares dobro poskrbeti.

Celostna storitev

Kia servis vam ponuja celostno storitev – torej čisto vse, kar potrebujete za vaš avto. Nudijo vam kakovostno servisiranje vozil, pri čemer lahko poskrbijo tako za redne kot izredne servise, različna popravila, odpravo okvar ter zamenjavo avtomobilskih delov. Te imajo tudi na zalogi oziroma lahko poskrbijo za njihovo čim hitrejšo dobavo.

To pomeni, da vaš avto samo pripeljete k njim, za vse ostalo pa bodo poskrbeli oni. Ne glede na to, kaj točno potrebujete, bodo izkušeni mehaniki pregledali vaš avtomobil in uredili vse, kar je treba. Pri tem vozilo tudi priklopijo na računalnik ter tako ugotovijo, ali je vse v redu z njim. Predvsem pa veliko dajo tudi na preventivo, torej na to, da je treba vedno v naprej predvideti morebitne pomanjkljivosti v delovanju vozila in jih čim prej tudi odpraviti, saj s tem lahko preprečimo večje okvare in druge nevšečnosti. Z rednim servisiranjem in vzdrževanjem pa tako lahko preprečimo tudi večje stroške, kar je še dodatna prednost za lastnika vozila.

AC Trobec - Pooblaščeni servis Kia vozil
AC Trobec – Pooblaščeni servis Kia vozil

Prijaznost in strokovnost

Kia servis pa ni le servis, kjer bodo za vaš avto znali resnično strokovno in ustrezno poskrbeti s tehničnega vidika, ampak se njihova ekipa trudi tudi za to, da so njihove storitve čim bolj prijazne do strank. Zaradi tega omogočajo tudi naročanje preko spleta, kar je za stranke gotovo lažje in bolj udobno, prav tako pa poskrbijo za kratke čakalne dobe in za hitra popravila, saj vedo, kako pomembno je to za njihove stranke. Te se tudi zato k njim rade vračajo, saj pri njih dobijo celostno, prijazno in strokovno storitev, s katero so zelo zadovoljne.