Če bi si želeli, da bi bili vaši nohti videti ne le lepo in urejeno, ampak tudi modno, potem so nail art dodatki za nohte nekaj, kar morate absolutno preizkusiti! Trenutno so namreč zelo modni in vsaka ženska, ki želi biti urejena v skladu z zadnjimi trendi, jih z veseljem uporablja, saj lepo popestrijo manikiro in jo naredijo malo bolj posebno. Zaradi tega so še posebej primerni za različne svečane priložnosti oziroma za takrat, ko si želite še posebej zablesteti.

Različne bleščice in kristalčki

Dandanes so na voljo zelo raznoliki dodatki za nohte, zato lahko vsakdo najde kakšne primerne zase. Bleščice in kristalčki so zelo modni tako na oblačilih in obutvi kot povsod drugje. Nekoč so modni trendi narekovali, da se jih nosi predvsem v novoletnem času, danes pa to ne drži več, saj je moda v vseh letnih časih postala zelo bleščeča in svetlikajoča. Bleščice in kristalčki so torej nekaj, kar je vedno in, ter nekaj, s čimer ne morete zgrešiti, ne glede na to, za kakšno priložnost gre, zato je tak nail art primeren prav za vse priložnosti.

Lahko izberete čisto diskretno okrasitev vaših nohtov tako, da nanje nalepite le kak majhen kristalček, lahko pa se odločite tudi za kaj bolj vpadljivega in še bolj bleščečega. Možnosti imate namreč zelo veliko, zato lahko brez težav najdete kaj, kar ustreza vam in vašemu okusu. Priporočamo vam, da preizkusite različne možnosti, saj boste tako najlažje ugotovile, kaj vam je najbolj všeč.

Kje se lahko kupijo dodatki za nohte?

Bleščice in kristalčki seveda niso edini modni dodatki za nohte, ki so vam na voljo. Na razpolago so še številni drugi motivi in oblike, med katerimi lahko izbirate. Če vas zanima, s čim vse lahko popestrite svojo manikiro, vam priporočamo, da obiščete mollonpro.si, kjer imajo res veliko ponudbo različnih dodatkov in okraskov. Tam vas čaka raznolik nail art, ki vas bo gotovo očaral. Na koncu se vam bo zagotovo kar težko odločiti, kaj izbrati, saj vam bodo prav vsi okraski zelo všeč. A pri tem se vam ni treba preveč omejevati: ko boste preizkusile ene, lahko naslednjič izberete čisto nkaj drugega!